О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Колективний договір укладено


[І. Гаєвий]
#12 от 26.04.2005

15 квітня відбулася конференція трудового колективу НТУ „ХПІ”. На ній було розглянуто цілу низку питань – звіт про виконання колективного договору за 2003/04 р. р., укладання колективного договору на 2005/06 р. р., висунення кандидатур завідувача кафедри автоматизованих електромеханічних систем, професора В.Б. Клєпікова та проректора з наукової роботи, завідувача кафедри двигунів внутрішнього згоряння, професора А.П. Марченка на присвоєння звання „Заслужений діяч науки і техніки України”.

У своєму виступі ректор, професор Л.Л. Товажнянський ознайомив присутніх з підсумками роботи колегії Міністерства освіти та науки України, яка нещодавно відбулася у Києві. На ній були присутні Президент України В.А. Ющенко, міністр освіти та науки С.М. Ніколаєнко, понад 700 ректорів вузів нашої держави. На колегії йшлося про якість нашої освіти, про її єднання з наукою та промисловістю, соціальний захист студентів і працівників вищих навчальних закладів, приєднання України до Болонського процесу тощо.

„Наш університет першим з вузів незалежної України запровадив у своїй практиці укладання колективного договору, який служить підґрунтям для єдності політехніків”, – зауважив Леонід Леонідович. Він докладно розповів про роботу, яка була виконана протягом минулого року (участь трудового колективу в управлінні вузом, трудові стосунки, оплата праці, соціальний захист працівників, організація оздоровлення та відпочинку політехніків). Ректор відповів також на запитання присутніх про перехід на отримання заробітної платні у банкоматах, оздоровлення дітей співробітників у таборах у Фігуровці та Алушті інші.

Голова профспілкової організації А.Й. Фомін запропонував делегатам конференції проект нового колективного договору, який вони одностайно прийняли. Підтримана була також пропозиція щодо висунення кандидатур професорів В.Б. Клєпікова та А.П. Марченка на присвоєння звань „Заслужений діяч науки і техніки України”.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет