О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Міцного здоров’я й бадьорості!


#18-19 от 18.10.2017

7 жовтня виповнилося 70 років Ю. В. Пермякову – доценту кафедри технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей, заступнику декана факультету ТНВ. Юрій В’ячеславович – чудовий викладач, автор нових курсів, таких як «Стандартизація та метрологія», «Механічне обладнання підприємств ТНСМ», конспекту лекцій «Обладнання керамічних підприємств», понад 20 методичних вказівок. Він є співавтором близько 50 наукових публікацій і винаходів.

Колектив кафедри вдячний Юрію В’ячеславовичу за активну участь у справі оновлення матеріальної бази кафедри, придбанні та налагодженні сучасного обладнання. У колі його невтомної діяльності – підтримання дружніх контактів із керівниками та провідними спеціалістами підприємств галузі, організація екскурсій студентів на виробництво для ознайомлення з сучасною технологією і обладнанням. Добре знайомий він із колективами Миргородського, Роменського, Слов’янського, Артемівського технікумів, шкіл Харкова і області, де він веде профорієнтаційну роботу.

Люблять і поважають студенти Юрія В’ячеславовича – заступника декана факультету з виховної роботи, на цій посаді він творчо й самовіддано працює вже 27 років. Постійно займається влаштуванням побуту студентів у гуртожитку, виховує в них повагу до університету, робить це неформально, з любов’ю.

Ректорат, колективи факультету ТНВ і кафедри технології кераміки, колеги і студенти щиро вітають Юрія В’ячеславовича Пермякова з ювілеєм і бажають йому багатьох років творчої праці, міцного здоров’я й бадьорості!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет