Говорять першокурсники

#16 от 12.09.2017

Марія Федорчук (СГТ факультет): «Мене переповнюють емоції! Я рада, що стала студенткою Харківського політехнічного! Університет вражає мене з кожним днем все більше і більше: його корпуси величні, територія затишна і доглянута, мої нові знайомі – студенти – контактні і веселі! Я і раніше чула багато хороших відгуків про Політех та його справедливих, чуйних і уважних до студентів викладачів! Мені дуже цікава моя спеціальність – психологія, вважаю її перспективною і потрібною людям. Я дуже хочу вчитися, і впевнена, що в моєму житті настає важливий і щасливий етап!»

Катерина Смагло (БФ факультет): «Моя спеціальність – «Менеджмент», а спеціалізація – «Зовнішня економічна діяльність». Я сподіваюся, що навчання в «англійській» групі допоможе мені досконало оволодіти і мовою, і спеціальністю. Мене приваблює те, що ми будемо вивчати ще одну іноземну мову – німецьку, яка мені дуже подобається. Я щаслива, що стала студенткою Політеху, мрію пройти стажування в Німеччині. Важливо, що у нас є можливість отримати подвійний диплом, який напевно допоможе нам відбутися в житті!»

Вадим Шершньов (ФТ факультет): «Я познайомився з ХПІ ще на підготовчих курсах, де викладачі університету допомогли мені підготуватися до вступу у вуз. А ще свого часу тут на кафедрі двигунів внутрішнього згоряння навчався мій батько, який розповідав мені про Харківський політехнічний багато цікавого і корисного. Зараз я відчуваю велику відповідальність, адже я став дорослим і сам повинен планувати свої подальші дії у житті. Моя мета – стати висококваліфікованим спеціалістом у галузі поновлюваних джерел енергії, бо вважаю цю спеціальність дуже перспективною».

Сергій Заграфопуло (ЕМ факультет): «Я щасливий, що став студентом одного з провідних вузів нашої країни! І хоча я вже знаю деяких викладачів, які проводили заняття на підготовчих курсах, сподіваюсь зустріти тут ще багато цікавих людей. До ХПІ я вступив з єдиною метою – отримати якісні знання, і постараюсь докласти масу зусиль, щоб її досягти!»

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет