Щасливого студентства!

#15 от 29.08.2017

На знімку І. Гаєвого (зліва направо): Лілія Селюкова, Віталія Ілієва, Анастасія Бикова, Дмитро Міхно та Микита Половінко

На цьому знімку – першокурсники факультету інтегрованих технологій та хімічної техніки.

Лілія Селюкова (ІТ-27) буде вчитися на еколога. Цього року дівчина закінчила Харківську гімназію №14 з математичним ухилом. Зараз вона на 1 місці за рейтингом у групі, де більше 20 чоловік.

«Я добре навчалася в школі, – розповідає Ліля, – ЗНО склала на високі бали, практично зовсім не хвилювалася, бо була досить впевнена у собі. В школі прекрасні вчителі, з нами дуже багато займалися додатково в позаурочний час, всі мої друзі прекрасно склали тести. До нас у школу приходили викладачі ХПІ, запрошували на навчання. Тоді ще я почала мріяти про Політех.

Я вважаю, що спеціальність еколога дуже перспективна і потрібна всьому людству, щаслива, що стала студенткою! Вчитися буду з великим задоволенням!»

Віталія Ілієва (ІТ-17) обрала спеціальність «Галузеве машинобудування».

«З Харківським політехнічним, – каже дівчина, – я познайомилася рік тому, коли вступила на заочне відділення факультету бізнесу і фінансів. Цього року мені вдалося стати студенткою факультету інтегрованих технологій! Тепер буду опановувати ще одну спеціальність. Вважаю, що це обов’язково стане мені в нагоді в майбутньому!

Мені дуже подобається Політех: тут прекрасні викладачі, вірні друзі, всі умови для розвитку особистості студента: чудова сучасна бібліотека, відомий не тільки в Харкові Палац студентів, прекрасний спорткомплекс! Бажаю всім першокурсникам великих успіхів!»

Анастасія Бикова (ІТ-37) з великою увагою поставилася до думки друзів і знайомих, які вчилися і вчаться в ХПІ. Всі вони відгукувалися про наш університет виключно позитивно! І зараз дівчина не шкодує, що стала студенткою першого технічного вузу України.

«Моя спеціальність дуже перспективна – «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». У деканаті ІТ факультету до всіх студентів, а особливо до першокурсників, ставляться уважно й шанобливо. Мені багато разів телефонували, тримали в курсі, як проходить процес зарахування, повідомляли про мої результати, потім вітали зі вступом! Це було дуже-дуже приємно! У такій атмосфері хочеться тільки одного – дуже добре навчатися!»

Дмитро Міхно (ІТ-37) буде навчатися на спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Весною він побував на Дні відкритих дверей нашого університету і вже тоді визначився з вибором вузу. «ХПІ мені одразу сподобався, – згадує хлопець, – був приємно вражений доброзичливою атмосферою університету, широким вибором спеціальностей, величезною територією Політеху». Дмитра, як і інших першокурсників, найближчим часом очікує багато цікавого та захоплюючого, перш за все це стосується навчання, адже хлопець прийшов до нашого університету за знаннями, які допоможуть йому реалізуватися у житті.

А ось Микита Половінко (ІТ-37) буде продовжувати сімейну традицію навчання у Харківському політехнічному. Свого часу вуз закінчив його батько, а зараз на третьому курсі КІТ факультету опановує науку його старший брат Ілля. «Майже відразу з початком семестру, – говорить хлопець, – я піду до спорткомплексу, щоб продовжити там свою кар’єру футболіста. Цією динамічною грою я займаюся вже 14 років. Тому хотів би виступати на різних змаганнях, які проходять і в Політеху, і за його межами. Я впевнений, що зможу поєднувати навчання зі спортом №1 у світі». А ще Микита сподівається найближчим часом знайти нових друзів в університеті. Він анітрішечки не хвилюється перед початком нового студентського життя, бо впевнений, що тут його завжди підтримають та допоможуть.

Успіхів вам, дорогі першокурсники, творчої вам наснаги та щасливого студентства!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет