О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Спортивні перемоги літа 2017-го


[Марія Долгарєва]
#15 от 29.08.2017

Веслування

На чемпіонаті України з веслувального слалому серед молоді до 23 років, який відбувся у червні в Миколаївській області, Руслан Пестов (СГТ-25в) виборов золоті медалі в слаломі-1, слаломі-2, завоював «срібло» у спринті, та «бронзу» у командних перегонах.

Легка атлетика

На початку червня у Луцьку зібралися кращі легкоатлетичні збірні нашої країни, які взяли участь у командному чемпіонаті України. На цих змаганнях досить вдало виступили представники нашого університету. Аліна Калістратова (СГТ-46у) здобула золоту (дистанція 200 м) та бронзову (100 м) медалі, Андрій Дещенко (ІТ-13а) показав третій результат у забігу на 3000 м з перешкодами, Ярослав Ісаченков (ЕМБ-22а) увійшов до «шістки» кращих у потрійному стрибку та стрибках у довжину, Лілія Клінцова (ІТ-44) посіла 5 місце у стрибках у висоту, а Марина Немченко (ІТ-53б) стала четвертою на дистанції 5000 м.

На Всеукраїнських змаганнях з легкоатлетичних метань пам’яті Заслуженого тренера України Л. Смєлаша Ксенія Цюрюкало (СГТ-45) здобула срібну нагороду у метанні диска, а Катерина Поддубко (СГТ-42) стала четвертою у метанні списа.

Багатими на медалі виявився для харківських політехніків і чемпіонат України серед молоді (20–22 червня, м. Кропивницький). Кращими на цьому турнірі були визнані Марина Немченко – дистанція 5000 м та Олена Маляренко (СГТ-46у) – 100 м з бар’єрами. Перше місце також посів Ярослав Ісаченков у потрійному стрибку, який завоював ще срібну медаль в естафеті 4x100 м та став четвертим у стрибках у довжину. «Срібло» привіз додому і Роман Супрун (СГТ-45), яке він виборов у естафеті 4x100 м. А у забігу на 110 м з бар’єрами Роман показав сьомий результат. Срібна медаль у стрибках у довжину дісталася Оксані Мартиновій (СГТ-45у), бронзова у стрибках у висоту – Лілії Клінцовій, п’яте місце у забігу на 100 м з бар’єрами зайняла Жанна Ярушевська (СГТ-42).

Майже бронзовим став для наших легкоатлетів чемпіонат України, який відбувся на початку липня у Кіровограді. Переможцем змагань стала Аліна Калістратова – дистанція 200 м, яка здобула ще і «бронзу» у забігу на 100 м. Бронзовими призерами стали Ярослав Ісаченков – стрибки у довжину, Олександр Устименко (СГТ-42), Анатолій Чорний (СГТ-46у) та Роман Супрун – естафета 4×100 м.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет