О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

MicroCAD – 2017


#10-11 от 22.05.2017

17–19 травня в нашому університеті відбулася XXV Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» (MicroCAD – 2017). Її організаторами виступили Міністерство освіти і науки України, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Мішкольцський університет (Угорщина), Магдебурзький університет (Німеччина), Петрошанський університет (Румунія), Познанська політехніка (Польща) та Софійський університет (Болгарія).

Зі вступним словом та привітаннями до учасників цього наукового форуму звернулися ректор НТУ «ХПІ», професор Є. І. Сокол та ректор Мішкольцського технічного університету, професор Торм Андрес.

На пленарному засіданні з доповідями виступили професор Є. І. Сокол «Використання БПЛА для моніторингу енергооб’єктів», Дердь Коцискі (Мішкольц, Угорщина) «Комплаенс як філософія попередження кризи», Каніордос Міхаель (Афіни, Греція) «Інноваційні підходи в освіті: досвід Греції», професор Л. Л. Товажнянський (НТУ «ХПІ») «Хімічна технологія – основа для створення нових матеріалів з заданими властивостями подвійного призначення», професор Д. О. Волонцевич (НТУ «ХПІ») «Перспективи розробки електромеханічних трансмісій для вітчизняної бронетехніки» та ін.

На конференції працювали 28 секцій, де вчені та спеціалісти мали можливість обговорити найактуальніші питання сучасної освіти та науки. Це, наприклад, «Інформаційні та управляючі системи», «Математичне моделювання в механіці і системах управління», «Технологія та автоматизоване проектування в машинобудуванні», «Моделювання робочих процесів в теплотехнологічному, енергетичному обладнанні та проблеми енергозбереження» та ін.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет