О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Кібербезпека на порядку денному


[А. Горюшкіна]
#9 от 28.04.2017

10–12 квітня відбулася друга Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми науково-технічного та правового забезпечення кібербезпеки у сучасному світі», організатором якої є кафедра обчислювальної техніки та програмування факультету «Комп’ютерні інформаційні технології» НТУ «ХПІ».

Проводилась конференція в одному з найреспектабельніших закладів міста Харкова – Прем’єр-Палаці. У цьому науковому форумі взяли участь науковці міста, представники ІТ компаній та студенти вищих навчальних закладів України.

Відкрив конференцію проректор з науково-педагогічної роботи НТУ «ХПІ», д. ф.-м. наук, академік Академії прикладної електроніки, академік Європейської академії природничих наук Е. І. Велієв. Доповідачами на пленарному засіданні конференції стали д. т. н., професор Л. Г. Раскін (НТУ «ХПІ») (обидва на знімку), виступили також к. т. н., доцент В. Я. Певнєв (НАУ «ХАІ»), розробники ПЗ IT компанії Nix Solution, в доповідях яких було розкрито проблематику кібербезпеки інформаційних ресурсів та запропоновано шляхи їх вирішення. Проблематика з правових питань у сфері кібербезпеки була розкрита у доповіді представника Харківського національного університету внутрішніх справ.

Секційні засідання конференції за напрямками, де мали можливість виступити з доповідями інші учасники, проводились в аудиторіях кафедри обчислювальної техніки та програмування. Найкращі доповіді науковців, аспірантів та студентів були рекомендовані Оргкомітетом конференції для публікації у фахових виданнях України.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет