О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Крістіна Стрижак (О-46б): «Я не уявляю свого життя без танцю!»


[П. Ніколенко]
#4-5 от 15.03.2017

Ця дівчина – першокурсниця. Вже позаду перша сесія, нелегкі іспити, які вдалося скласти на «добре» та «відмінно». Але не самим лише навчанням живуть наші талановиті студенти. Крістіна змалечку займається естрадними танцями. В 4 роки мама привела її до зразкового театру танцю «Надія» у місті Дружківка Донецької області. Отже усе дитинство, усі шкільні роки дівчина удосконалювала свою майстерність.

Нещодавно після вдалого виступу з танцювальним номером на конкурсі «MISS КН» Крістіну помітив директор Палацу студентів НТУ «ХПІ» Анатолій Федорович Марущенко. Він і запросив першокурсницю взяти участь у конкурсі «Старт дає Політех», який щороку проводять Палац студентів НТУ «ХПІ» та профком. Це унікальний захід, який дозволяє саме студентам-новачкам проявити себе, показати свої таланти та вміння, а також отримати приємні призи та подарунки. Крістіна посіла на конкурсі ІІ місце, виступивши з танцювальним номером «Щаслива». Танцівниця підкорила глядачів своєю ніжністю, легкістю, вишуканою грацією та навіть акторською грою – вмінням вжитися в образ та передати найрізноманітніші почуття.

«Зараз я студентка, і це найголовніше, – каже Крістіна. – Навчаюся перспективній спеціальності «Продукти бродіння і виноробство», в мене прекрасна група – 9 дівчат та 2 хлопців. Ми вже міцно здружилися, перша сесія згуртувала нас назавжди! – посміхається дівчина! – Тепер у моїх найближчих планах вчитися, досконально опанувати таку цікаву науку, як хімія, і звичайно ж, танцювати! Адже я не уявляю свого життя без танцю! Найближчим часом я планую вступити до якогось танцювального колективу нашого Палацу студентів!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет