Ярмарок робочих місць «Політех – 2017»

#4-5 от 15.03.2017

Дата проведення: 7 квітня 2017 року

Час проведення: 10.00–13.00

Місце проведення: СК «Політех», вул. Алчевських, 50а

Адміністрація НТУ «ХПІ» в особі ректора Євгена Івановича Сокола (на знімку в центрі) і Центр «Кар’єра» запрошують всіх студентів і викладачів відвідати Ярмарок робочих місць «Політех – 2017»!

Дорогі студенти! Не пропустіть можливості ознайомитися з діяльністю найбільших передових підприємств Харкова і України. Ви дізнаєтеся про актуальні вакансії, вимоги компаній до претендентів і оціните свою конкурентоспроможність на сучасному ринку праці. Поспілкувавшись із HR-менеджерами і керівниками компаній, ви зрозумієте, як і де правильно застосувати знання, отримані в університеті, підібрати місце проходження практики. Ви зможете пройти профорієнтаційні тести і залишити своє резюме представникам компаній, в яких плануєте побудувати свою кар’єру.

Шановні декани, завідувачі кафедрами та викладачі! Неформальна обстановка Ярмарку допоможе вам зав’язати нові партнерські стосунки з роботодавцями. Співпраця з компаніями, що динамічно розвиваються – запорука нашого успіху. Фахівці, яких випускає НТУ «ХПІ», завжди були затребуваними, а їх вдале працевлаштування – одне з найважливіших наших завдань.

Довідка

Ярмарок робочих місць – щорічний захід, в якому беруть участь понад 70 компаній-роботодавців. Організатори: Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ» та Харківський обласний центр зайнятості.

Контакти:

Алла Анатоліївна Ус, методист Центру «Кар’єра» НТУ «ХПІ».

Тел.: (057)-707-66-03, 093-661-86-45.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет