О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Леонід Товажнянський – Посол миру


#1 от 27.01.2017

Це звання присвоїла Почесному ректору НТУ «ХПІ» Федерація Всесвітнього Миру (Universal Peace Federation) – міжнародна громадська організація, створена з метою побудови миру в усьому світі, де всі будуть жити у гармонії, співпраці та загальному добробуті. Федерація всесвітнього миру покликана стати організацією нового типу, поєднати зусилля не тільки політичних, але й громадських та релігійних діячів у рішенні глобальних проблем.

Саме таке бачення потрібне в наш час для перетворення світу конфліктів, страждань та злиднів у світ сталого процвітання та добробуту. У сертифікаті, отриманому Леонідом Леонідовичем Товажнянським, сказано: «Федерація Всесвітнього Миру відповідно до своєї місії встановлення миру в усьому світі визнає Послом миру людину, чиє життя є взірцем ідеалу життя в ім’я інших. Того, хто присвятив себе закладанню ідеалів Федерації Всесвітнього Миру, таких як універсальні моральні цінності, інститут міцної сім’ї, міжрелігійна співпраця, міжнаціональна згода, відтворення Об’єднаних націй, відповідальні ЗМІ, створення культури миру.

Долаючи расові, національні і релігійні бар’єри, Посли миру сприяють втіленню надії всіх часів – встановлення єдиного миру в усьому світі, в якому гармонійно поєднуються духовні і матеріальні аспекти життя. Федерація Всесвітнього Миру горда визнати в якості Посла миру Леоніда Товажнянського».

Вітаємо члена-кореспондента Національної академії наук України, Почесного академіка Національної академії педагогічних наук України, доктора технічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, Заслуженого працівника вищої школи України Леоніда Леонідовича Товажнянського з високим міжнародним визнанням і бажаємо йому міцного здоров’я і творчих сил для виконання його почесної місії!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет