О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Гуртожитки – 2016: хто кращий?


[З. Мельник]
#1 от 27.01.2017

У традиційному огляді-конкурсі гуртожитків нашого університету місця розподілилися наступним чином: перше місце зайняв гуртожиток №2, друге посіли гуртожитки №7 та 12, третє – №9, четверте №5, п’яте – №15, шосте – №1 (6–9 секції), сьоме – №11, восьме – №14 і дев’яте – №13.

Напередодні нового року загальноуніверситетська комісія, куди увійшли проректори, голова профкому студентів, директор студмістечка та ін., на чолі з ректором Є. І. Соколом відвідала всі гуртожитки, ознайомилась з побутовими умовами та організацією підтримки в них порядку. Члени комісії вислухали пропозиції мешканців гуртожитків, які будуть враховані в плані діяльності щодо поліпшення умов проживання студентів. Комісія відзначила, що у всіх гуртожитках ситуація значно поліпшилась. «При підведенні підсумків, – розповів нам проректор М. І. Гасанов, – ми враховували не тільки стан гуртожитків, але й виховний процес, економію енергоресурсів та чергування викладачів у студентських домівках. У минулому році у гуртожитках №7, 13, 9, 11, 3, 12 та «Гіганті» були облаштовані пральні європейського зразка. У 2017-му ми плануємо встановити таке обладнання у гуртожитках №2, 14, 15, де за низькими цінами студенти зможуть попрати свій одяг. У 2016 році ми багато зробили у гуртожитку №4, який знаходився в аварійному стані. Для наших іноземних студентів ми привели до ладу кухні, душові та ін. Зробили якісний ремонт і в 7 секції «Гіганта». Зараз ми можемо пишатися станом гуртожитків №2, 7, 3, 12, які наблизились до готелів рівня двох та навіть трьох зірок. Впевнений, що з кожним роком наші студентські домівки стають кращими!»

Крім того, в грудні житлово-побутова комісія (голова – Олексій Шевцов, Н факультет) профкому студентів нашого вузу за участі голів Студентських рад деяких факультетів провела конкурс на кращу кімнату у гуртожитках. Ректор та голова профкому студентів С. М. Мастерний вручили подарунки переможцям та призерам вищезгаданого конкурсу (на знімку). Ми обов’язково зустрінемося з мешканцями кімнат-переможців і розповімо про їх життя в студентському домі.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет