О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітаємо нових спеціалістів і магістрів!


#1 от 27.01.2017

Урочисте свято випуску відбудеться 30 січня в нашому університеті. Майже тисяча (988) учорашніх студентів отримують дипломи про здобуття вищої освіти в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут». 251 з них – магістри, серед яких 98 відмінників навчання. 111 «червоних» дипломів отримують випускники-спеціалісти, усього їх університет випускає 733. Є відмінник і серед 4 бакалаврів – теж випускників – 2017. 34 власники новеньких дипломів повезуть їх до своїх країн, звідки вони кілька років тому прибули на навчання до Харківського політехнічного.

Університет підготував своїх вихованців до самостійної праці, навчив їх професії, прищепив їм уміння навчатися протягом подальшого життя, подарував яскраві, незабутні враження і спогади.

Ті, хто навчався в ХПІ, назавжди залишаться політехніками. Професори й викладачі впевнені, що кожен з них своїми досягненнями буде підвищувати престиж і славу своєї аlma mater, а університет буде пишатися і цим поколінням випускників, так само, як і попередніми.

Вітаємо спеціалістів – 2017 і бажаємо їм успішної кар’єри, задоволення від професійної діяльності і неперервного творчого зростання!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет