О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Працевлаштування студентів НТУ «ХПІ»


#1 от 27.01.2017

Працевлаштування студентів НТУ «ХПІ»

Для кожного студента одним з найбільш актуальних залишається питання працевлаштування. Знаходиться воно і в центрі уваги керівництва та громадськості університету. Де студенти проходять практику? У яких компаніях працюють дипломовані спеціалісти? Як університет допомагає їм знайти достойну роботу?

Допомогти вирішити ці проблеми покликаний Центр «Кар’єра», що діє в НТУ «ХПІ». Його місія полягає у створенні сприятливих умов для пошуку роботи та працевлаштування студентів університету.

Приходьте до Центру «Кар’єра» та отримайте безкоштовні консультації з таких, наприклад, питань:

– як стати конкурентоспроможним фахівцем на ринку праці;
– як написати якісне резюме;
– як підготуватися до співбесіди.

Ви зможете ознайомитися із актуальними вакансіями та майбутніми заходами з працевлаштування, а також відвідати презентації кар’єрних можливостей від провідних компаній Харкова та України.

Увага!!!

Шановні студенти! Готуватися до працевлаштування треба ще з 1 курсу. Завдяки такому підходу на старших курсах ви вже отримаєте практичний досвід та навички, необхідні для добре оплачуваної та перспективної роботи після випуску.

Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ», корпус ГАК, кімната 213.

Отримати додаткову інформацію можна за телефоном 707-66-03.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет