О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Інформують сайти кафедр НТУ «ХПІ»


#17-18 от 12.10.2016

У вересні старшокурсники кафедри «Автомобіле-і тракторобудування» побували на екскурсії у ПАТ «Харьков-Авто», розташованому у Пісочині. Вони відвідали приміщення автосалону Mercedes, Jeep, Kia, Opel, Cherry та ін. За результатами зустрічі троє студентів побажали працювати в фірмі на постійній основі.

Зазначимо, що протягом вже 3 років «Харьков-Авто» є постійною базою практики студентів кафедри, а в цьому році директору фірми Сергію Васильовичу Семерні було запропоновано бути керівником ДЕК з захисту бакалаврських робіт.

***
17–18 жовтня відбудеться IV-а Міжнародна науково-практична конференція «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія і економіка в харчовій та косметичній промисловості». Її організатором виступає кафедра органічного синтезу і нанотехнологій нашого університету. Учасники цього наукового форуму виступлять зі своїми доповідями як і на пленарному засіданні, так і у п’ятьох секціях.

***
11–14 жовтня відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «П’яті наукові читання ім. академіка НАНУ А. С. Бережного» «Фізико-хімічні проблеми в технології тугоплавких і неметалевих матеріалів». Цей науковий форум буде приурочений до 90-річчя кафедри технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей НТУ «ХПІ». Доповіді учасників конференції будуть присвячені сучасним проблемам силікатних виробництв; завданням створення енерго- та ресурсозаощадних технологій та ін.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет