О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Відзначені магістри - 2003


#15-16 от 22.06.2004

Проведено перший в НТУ "ХПІ" конкурс випускних кваліфікаційних робіт магістрів, які вони захистили 2003 року.

Конкурсна комісія складалася з 15 членів, її очолив голова комісії з курсового та дипломного проектування Методичної ради університету В.О. Пильов. Оперативний зв'язок із навчальним відділом забезпечив начальник цього відділу В.Я. Бортніков.

Основні критерії для оцінювання робіт, поданих до розгляду комісії, були розглянуті і затверджені на двох спільних засіданнях конкурсної комісії та комісії з курсового й дипломного проектування. Це науково-технічний рівень роботи; використання обчислювальної техніки та сучасних комп'ютерних технологій в процесі написання роботи; економічна частина; дотримання вимог охорони праці та довкілля, стандартів вузу, а також державних та міжнародних стандартів при виконанні та оформленні роботи.

Максимальна оцінка за сумою вказаних критеріїв складала 100 балів. В конкурсі розглядалися 52 випускні кваліфікаційні роботи магістрів з 13 факультетів університету, кожен з яких виборов призові місця.

У процесі написання робіт магістри брали участь у наукових розробках світового рівня, у тому числі за участю спеціалістів з іноземних держав, що визначає високу актуальність праць та гарантує підготовку кадрів високої кваліфікації.

Рішенням конкурсної комісії абсолютним переможцем конкурсу визнано Вікторію Романову (Н-37а), яка отримала 86,9 балу (керівник роботи - В.В Тараненкова). Загальні друге та третє місця посіли Денис Мєшков (ТМ-47б, керівник - доц. І.В. Парсаданов) та Олег Наконечний (ХМ-37б, керівник - проф. М.О. Подустов).

Про загальну високу якість робіт свідчить достатньо висока щільність розміщення місць (в середньому - 1 бал).

Комісія конкурсу внесла свої пропозиції щодо критеріїв оцінки робіт для проведення наступного конкурсу.

За поданням проректора з наукової роботи А.П. Марченка усі переможці нагороджені дипломами, а відзначені подякою викладачі - листами подяки.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет