О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Рядки з книги відгуків про Міжнародну школу-семінар: «Викладачі НТУ «ХПІ» вразили мене своїм натхненням»


#4 от 25.02.2016

Майстер-клас професора О. І. Горошко завжди приваблює багатьох учасників школи-семінару. Цього року його темою були «Нові тенденції в Освіті – 2015: від глобального досвіду до локальних проблем».
Фото В. Таємницького.

Відвідав багато педагогічних майстерень. У цілому отримав позитивні враження від запропонованих презентацій і доповідей. Для себе зазначив багато корисних ідей із досвіду колег. Організація проведених семінарів, на мою думку, на високому науковому та методичному рівні.

З вдячністю Д. Іванченко, асистент Українського державного університету залізничного транспорту.

Хочеться висловити особливу подяку ректорату, педагогічному складові НТУ «ХПІ» та методичному відділу за організацію ХІІІ Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті». Проведена величезна організаційна та методична робота, направлена на підвищення рівня інформаційної компетенції педагогів, їх професійної майстерності, що сприяє підвищенню якості освіти в Україні. Обов’язково буду застосовувати отриманий практичний досвід у своїй педагогічній практиці. Бажаю колективу НТУ «ХПІ» подальших творчих успіхів і наукових відкриттів!

З повагою Л. Перова, методист ХНУГХ ім. А. М. Бекетова.

Велике спасибі за школу-семінар! Все було «на одному подиху»: позитивно, пізнавально, динамічно, доброзичливо, на високому професійному рівні. Отримані знання й практичний досвід із задоволенням будемо застосовувати у своїй професійній діяльності.

Н. Смоліна, Н. Долженко – викладачі Харківського вищого професійного училища сфери послуг.

Вдячна за змістовні майстер класи, що виявилися дуже корисними як з теоретичної точки зору (сучасні класифікації, актуальна інформація), так і з практичного боку (яскраві приклади, інтерактивна взаємодія). Завдяки школі-семінару я отримала можливість удосконалити власну комунікативну техніку і визначила шлях подальшого професійного розвитку.

З повагою і вдячністю К. Яковенко, НТК «ХПІ».

У наш час ІТ-технологій знання, отримані під час школи-семінару, виявилися дуже корисними. Як вчитель ЗОШ, буду впроваджувати у навчальний процес опанований досвід. Викладачі НТУ «ХПІ» вразили мене своїм натхненням, енергійністю і здатністю захоплювати своїм ентузіазмом. Бажаю усім творчого натхнення!

З повагою і вдячністю О. Іванченко, вчитель Пересічанської ЗОШ І–ІІІ ст. Дергачівського району Харківської області.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет