О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

X Міжнародна конференція магістрантів та форсайт-сесія «KhPI – Innovate Space»


#3 от 12.02.2016

Рада молодих вчених та ректорат НТУ «ХПІ» запрошують до участі в Х Міжнародній науково-практичній студентській конференції магістрантів, яка відбудеться 5–8 квітня 2016 року. Наша конференція вже десятий рік поспіль готова стати простором плідної наукової співпраці й обміну досвідом магістрантів та їх наукових керівників. Вона дає можливість здійснити апробацію і публікацію результатів наукової роботи для всіх студентів 5–6 курсів нашого навчального закладу.

Конференція буде проводитись за тематичними напрямками по секціях: «Інформаційні системи та технології в управлінні», «Математичне моделювання в механіці та системах управління», «Фундаментальні і прикладні проблеми в машинобудуванні», «Наукові проблеми транспортного машинобудування», «Енергетичні, теплофізичні процеси та обладнання», «Нові матеріали, комп’ютерна графіка та сучасні технології обробки металів», «Фундаментальні та прикладні проблеми фізики», «Мікропроцесорна техніка в автоматиці та приладобудуванні», «Електромеханічні та електричні перетворювачі», «Сучасні інформаційні та енергозберігаючі технології в енергетиці», «Сучасна хімія та хімічна технологія: теорія та практика», «Удосконалення технології органічних речовин», «Інтегровані хімічні технології у хімічній техніці та екології», «Сучасні технології в економіці, менеджменті та обліку», «Інформаційні технології та інтелектуальна власність», «Менеджмент, інвестиційні та інноваційні процеси у промисловості та народному господарстві», «Управління в соціально-економічних системах», «Соціально-гуманітарні технології: сучасні виклики і перспективи розвитку».

Для участі у цьому науковому форумі студенти мають пройти обов’язкову електронну реєстрацію та завантажити тези своєї доповіді на порталі конференції: http://masters.khpi.edu.ua/masters/author/submit.

З усіма питаннями щодо участі в конференції студенти мають змогу звернутися до представника Ради молодих вчених на своєму факультеті. Про терміни подання тез, правила їх оформлення, контакти відповідальних осіб можна дізнатися на сторінці конференції магістрантів за адресою: http://web.kpi.kharkov.ua/masters/language/uk/.

Зазначимо, що вперше в межах X Міжнародної науково-практичної студентської конференції магістрантів в нашому університеті відбудеться форсайт-сесія «KhPI – Innovate Space». Вона працюватиме за наступними напрямками:

– 3D моделювання та швидке прототипування;
– розробка програмного забезпечення та ігробудування;
– електроніка та робототехніка;
– нові та перспективні матеріали.

Запрошуємо до участі у форсайт-сесії представників успішних компаній інженерної та IT галузей. Цей захід стане платформою для обміну думками між діячами бізнесу, науки, освіти та студентської спільноти, де учасники матимуть змогу представити власні розробки та ознайомитися з проектами кращих випускників НТУ «ХПІ». Подібний досвід сприятиме подальшій адаптації університетських наукових досліджень до тих проблем, що цікавлять бізнес-спільноти та виробництво. Для попередньої реєстрації учасників потрібно заповнити анкету за адресою: http://goo.gl/forms/FaULFmZc2e.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет