О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вчуся в «Політехніка»!


[Олександра Прошак, студентка відділення журналістики ХНУ ім. В. Н. Каразіна]
#1-2 от 28.01.2016

«Минулим літом переді мною, як і перед більшістю моїх одногрупників, постало питання: де проходити практику? Я зупинила свій вибір на газеті «Політехнік» Харківського політехнічного університету. Злагоджена робота колективу редакції вразила мене не тільки своєю професійністю та відданістю справі. І провідний редактор Світлана Петрівна Землянська – людина надзвичайної культури, завжди привітна й доброзичлива, і журналісти Поліна Ніколенко та Ігор Гаєвий, які прекрасно обізнані у своїй цікавій професії, завжди зустрічали мене з щирим бажанням навчати й допомагати. Я з великим теплом згадую час своєї творчої літньої практики та знаю напевно, що захочу прийти сюди ще не один раз!

Дорога редакціє! Дякую, що прийняли мене, як рідну! Щиро вітаю вас зі святом газети, її ювілеєм! Зичу «Політехнікові» довгих років та процвітання, а колективу редакції всього найкращого: міцного здоров’я, благополуччя, натхнення у житті та творчості!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет