О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вітає Рада молодих вчених НТУ «ХПІ»


#1-2 от 28.01.2016

Щиро вітаємо шановну Світлану Петрівну та весь колектив газети «Політехнік» з 65-річчям виходу першого номера!

Для молодих вчених університету «Політехнік» став справжнім другом, з яким завжди можна сміливо поділитися своїми ідеями та радістю нових звершень, або ж попросити інформаційну підтримку, і він прийде на допомогу. Дякуємо від усього серця за те, що творчий колектив газети розповідає на її сторінках про найцікавіші події університетського життя та згуртовує в єдине коло своїх читачів усіх викладачів, наукових співробітників, студентів і аспірантів. Багато хто з нас познайомився з газетою ще будучи студентом. Протягом всього навчання ми приходили до редакції, щоб поділитися з читачами своїми перемогами та успіхами. На шпальтах газети виходили матеріали, де розповідалося про наші перші кроки в університетському житті. І сьогодні газета публікує інформацію про наші здобутки, але вже як молодих вчених.

Бажаємо вам, шановні друзі, сили, здоров’я й витривалості, невичерпного творчого натхнення й оптимізму, задоволення від праці, а також великих накладів і безліч випусків!

З повагою, Рада молодих вчених НТУ «ХПІ»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет