О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Щоб і надалі цінували вашу працю!


#1-2 от 28.01.2016

Газета «Ленінські кадри», №5 від 5 лютого 1971 року. Портрет студента-дипломника з підписом «Про Юрія Сакару можна говорити дуже багато і тільки хороше. І справа не тільки в тому, що він «круглий» відмінник навчання і Ленінський стипендіат, що він ентузіаст студентського наукового товариства, що його доповіді на конференціях заслуговували високу оцінку»... Професор Юрій Дмитрович Сакара, проректор НТУ «ХПІ» – один із вихованців Політеху, які, прийшовши сюди вчитися, назавжди полюбили інститут, присвятили йому свій талант, виросли разом із ним і продовжують працювати на його благо, розвиваючи вищу освіту, виховуючи нові покоління випускників. Протягом десятиліть, що минули зі студентської пори, Юрій Дмитрович не поривав зв’язку з газетою і зараз, на посту проректора, активно допомагає редакції в її повсякденній праці.

«Я є читачем та, іноді, автором нашої газети понад 50 років. Усі ці роки в редакції працювали цікаві й талановиті журналісти, які любили наш Політех. Тому й газета виходила такою, яку любили студенти, викладачі й співробітники.

Номер газети, де повідомлялось про присвоєння мені Ленінської стипендії, я подарував своїм батькам. А сьогодні, буваючи в студентських гуртожитках, із задоволенням розглядаю вміщені в рамки публікації про переможців конкурсів і олімпіад, кращих спортсменів і талановитих учасників творчих колективів Палацу студентів.

Бажаю журналістам, які роблять сьогоднішню газету, щоб результати їх праці цінували й любили всі політехніки!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет