О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Бути попереду – складна місія


[Вікторія Захаревич, редактор газети «Медичний університет»]
#1-2 от 28.01.2016

Вона під силу тільки тим, хто володіє високим рівнем професіоналізму, глибоко розуміє всю складність періоду, що переживає суспільство, здатен зазирнути в майбутнє й взяти на себе величезну відповідальність. Усі ці якості притаманні колективу газети «Політехнік».

Ювілей газети – важлива подія в житті вищого навчального закладу. За роки, що минули з дня виходу в світ першого номера, газета пройшла шлях, тісно пов’язаний з долею Харківського політехнічного університету, і зуміла завоювати розум і серця своїх читачів.

Бажаю колективу й кореспондентам газети легкості пера, нових професійних перемог, незмінної підтримки однодумців і читачів, мудрості й доброти на ювілейні, постювілейні та всі наступні роки. Нехай любов до професії і творча енергія супроводжують вас у роботі, а її результати приносять задоволення і гордість!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет