О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Філософські поради»


#1-2 от 28.01.2016

«Філософські поради»

професора С. М. Пазинича побачили світ 2015 року, який був ювілейним для філософа, нашого багаторічного автора та читача. «Книга просочена кращими традиціями духовного життя народу, може слугувати надійною основою відродження української культури у сфері людських відносин на основі гуманізму», – так відгукнувся на видання Віктор Ковтун – Народний художник України, лауреат національної премії ім. Т. Шевченка, академік.

Ось кілька порад із нової книги.

«Справжня наука по своєму сутнісному характеру філософічна, оскільки вона прямо або побічно порушує глибинні пласти людської мудрості».

«Раджу тобі в котрий раз. Не чекай натхнення. Розпочинай справу, і наснага з дружнім візитом прийде і захопить неодмінно тебе в полон. Дій впевнено!»

«Ідеал недосяжний – це безперечно. Але бажання його досягти ніколи не згасає в людській душі. Це один з важливих мотиваторів справжнього життя!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет