О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Щирі вітання колезі!


#22-23 от 17.12.2015

24 грудня святкуватиме свій ювілей кандидат історичних наук, доцент Світлана Сергіївна Ткаченко. Своє науково-педагогічне життя випускниця Київського національного університету імені Тараса Шевченка повністю пов’язала з НТУ «ХПІ», в якому вона розпочала трудову діяльність. Пройшла шлях від асистента до заступника завідувача кафедри історії науки і техніки. Є членом Вченої ради факультету бізнесу та фінансів, спеціалізованої Вченої ради із захисту кандидатських дисертацій з історії науки і техніки, керує роботою аспірантів. За її керівництва захищено одну кандидатську дисертацію. Доцент С. С. Ткаченко – автор понад 50 наукових і науково-методичних розробок. Вона користується авторитетом та повагою серед професорсько-викладацького складу та студентства. Попри заслужене визнання її науково-педагогічного доробку, залишається щирою людиною та чарівною жінкою.

Колектив кафедри бажає Світлані Сергіївні міцного здоров’я, творчого натхнення та подальших успіхів у науково-педагогічній діяльності!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет