О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Козацький рух на теренах України та патріотичне виховання молоді на його засадах»


#22-23 от 17.12.2015

Так називалася Всеукраїнська науково-практична конференція, що відбулася 10–11 грудня в Харківському національному педагогічному університеті імені Г. С. Сковороди. Вона була присвячена 420-річчю від дня народження Б. Хмельницького. Організаторами цього наукового форуму виступили Міністерство освіти і науки України, Департамент масових комунікацій облдержадміністрації, Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди (історичний факультет), НТУ «ХПІ», Харківський національний університет будівництва і архітектури, Окремий науково-освітній центр українського козацтва імені Г. С. Сковороди, Харківський науково-дослідний інститут козацтва, Академія військово-історичних наук і козацтва.

У конференції взяли участь викладачі та студенти нашого вузу, які виступили з доповідями на секціях «Запорізьке козацтво як символ свободи і незалежності від Д. Вишневецького до Б. Хмельницького», «Богдан Хмельницький – видатний державник», «Козацтво на захисті православної віри», «Слобожанське козацтво: історія і сучасність», «Актуальні питання патріотичного виховання молоді».

Більш детальну інформацію про конференцію читайте у наступних випусках газети.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет