О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Бібліотекарі НТУ «ХПІ» приймають привітання


[Л. Бондаренко, заступник директора НТБ НТУ «ХПІ»]
#22-23 от 17.12.2015

Бібліотекарі НТУ «ХПІ» приймають привітання

10 грудня 2015 року бібліотекарі НТУ «ХПІ» приймали привітання з нагоди 130-річного ювілею університету та бібліотеки. Відбулося нагородження кращих співробітників НТБ. На заході були присутні проректор з наукової роботи А. П. Марченко та голова первинної профспілкової організації НТУ «ХПІ» А. Й. Фомін.

З вітальним словом до колективу бібліотеки звернувся Андрій Петрович Марченко. Він відзначив важливість бібліотек для суспільства та високо оцінив роботу бібліотекарів. Подяку від міського голови Геннадія Кернеса отримала заступник директора бібліотеки Ю. М. Главчева; подяки від Департаменту науки і освіти отримали заступник директора О. О. Побережна, завідувачі відділів: А. О. Ілляшенко, І. О. Кузьміна, Н. В. Непран, головний бібліотекар Т. Д. Федорова; почесною грамотою від Харківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки за високий професіоналізм нагороджена заступник директора Т. Л. Палєй; почесною грамотою за підписом ректора за багаторічну сумлінну працю було нагороджено завідувача відділу О. Г. Юкленчук, завідувачів секторів Д. І. Черних, Ю. В. Журавльова та Т. В. Римар.

З музичним подарунком до бібліотеки завітали «Веселі теслі» – молодий колектив харківського комп’ютерно-технологічного коледжу (ХКТК) НТУ «ХПІ» під керівництвом Олександра Георгійовича Бартєнєва (на знімку). Наша бібліотека давно підтримує дружні стосунки з колективом коледжу: ми беремо участь у заходах, які організовуються на його базі, студенти та співробітники ХКТК – наші активні читачі. Тому й не дивно, що саме цей колектив прийшов привітати нас зі святом.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет