Щастя, миру й добробуту в новому році!

[Євген Сокол, ректор НТУ «ХПІ», член-кореспондент НАНУ, д. т. н., професор]
#22-23 от 17.12.2015

Дорогі друзі!

Сьогодні, в переддень Новорічного свята та Різдва Христового, хочу привітати викладачів, студентів і співробітників університету. Разом ми долали труднощі року, що минає, разом будемо працювати далі, множити добрі діла, зміцнювати наш вуз, творчо й відповідально робити свою справу.

Ми маємо чим пишатися, у 2015-му нам вдалося чимало зробити в усіх напрямках діяльності – підготовці фахівців, наукових дослідженнях, розвитку матеріальної бази, поширенню міжнародної співпраці.

Кожен день року, що минає, був наповнений великими й малими звершеннями кожного з нас. І кожен візьме з собою в майбутнє найкраще з того, що сталося в минулому році, який ми проводжаємо з подякою та надією. Для політехніків 2015-й був роком особливим – ми відзначали ювілей нашого дорогого Політеху, 130-річна історія якого є невід’ємною від історії нашої України, задля зміцнення і процвітання якої ми всі працюємо. Святкуючи ювілей НТУ «ХПІ», наш колектив підвів підсумки зробленого, відзначив кращих політехніків – викладачів, студентів, співробітників, що є гордістю університету.

Ми з надією дивимося в майбутнє – сьогодні університет працює на підставі нового Закону України «Про вищу освіту». Цим законом відкривається шлях для подальшої реальної інтеграції системи освіти України до європейського та світового освітнього й наукового простору, поширюється університетська автономія. Сподіваємося, що нам вдасться ще немало зробити для розвитку й процвітання Харківського політехнічного, для щастя й добробуту цілої країни і кожного з її громадян, для майбутнього нашої молоді.

Бажаю, щоб над нами було мирне небо, щоб кожен з вас жив щасливо в нашому університеті, відчував піклування про себе і, в свою чергу, дбав про процвітання нашого ХПІ! Бажаю всім здоров’я, щастя, успіху і гадаю, що великі звершення Політеху ще попереду!

У переддень свята бажаю всім політехнікам успіхів у навчанні, наукових дослідженнях, у творчості, нових спортивних досягнень. Бажаю викладачам, студентам, співробітникам оптимізму, радості і віри, добробуту й щастя!

З Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, спокою та злагоди вашим близьким!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет