О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вчуся з великим задоволенням


[Розмовляла П. Ніколенко]
#19-20 от 12.11.2015

На знімку: студенти групи Е-22а у високовольтному залі кафедри передачі електричної енергії. Павло Безкостний другий справа в першому ряду

Павло Безкостний (Е-22а) представлений до стипендії Президента України. Вчитися на «відмінно» – його стихія: Павло закінчив школу із золотою медаллю, у його заліковій книжці лише п’ятірки! А ще хлопець знаходить час на заняття спортом та любить читати детективи!

«Обираючи свою майбутню спеціальність, я вирішив продовжити справу свого дідуся та батька, вони – інженери-електрики. Я приїхав до ХПІ з міста Світловодська Кіровоградської області і зараз навчаюся на четвертому курсі», – розповів газеті «Політехнік» Павло.

– На моєму рідному електроенергетичному факультеті та на кафедрі передачі електричної енергії завжди панує приємна та ділова атмосфера, а тому вчитися дуже цікаво, – продовжує хлопець. – В мене прекрасна, дружна група – 18 студентів, і переважна більшість з них – хлопці. Всі вчаться на «добре» та «відмінно», завжди допомагають один одному. У нас не тільки цікаві лекції, а й корисні практичні заняття. За роки навчання ми відвідували і великі підприємства та заводи, і ТЕЦ-3, на якій хтось із нас буде працювати у майбутньому…

Я глибоко вдячний нашим викладачам та декану професору Олександру Павловичу Лазуренку за шанобливе та уважне ставлення до нас – студентів. А після курсів лекцій, наприклад, завідувача кафедри професора Володимира Омеляновича Бондаренка («Вступ до спеціальності»), або професора Сергія Юрійовича Шевченка («Системоутворюючі мережі») – нам хотілося стати спеціалістами екстракласу!!! І треба сказати, що для здійснення наших мрій у нас є всі можливості, адже перший технічний університет України – Харківський політехнічний – дає студентам безцінну фундаментальну підготовку. Ми отримуємо спеціальність, якій зможемо присвятити все своє життя. ХПІ співпрацює з університетами інших країн. У нас проводяться міжнародні конференції, у яких студенти беруть найактивнішу участь, знайомляться з представниками технічних університетів інших країн. Це не тільки дозволяє отримувати нові знання, а й надихає на наукову діяльність.

Я вчуся з великим задоволенням, вивчаю англійську мову. Дуже люблю читати, особливо детективи Конан Дойла. А ще з першого курсу займаюся армспортом, тренуюся під керівництвом Олександра Олексійовича Петренка і вже четвертий рік поспіль стаю призером (3 місце) Спартакіади НТУ «ХПІ».

Я вітаю всіх політехніків із славним святом – 130-річчям нашого університету. Бажаю рідному ХПІ благополуччя та розвитку!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет