О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Завжди перші зі СтудАльянсом!


[Підготувала З. Мельник]
#17-18 от 15.10.2015

Нещодавно органу студентського самоврядування ОСС «Студентський Альянс» НТУ «ХПІ», який зараз очолює Алла Карбан, виповнилося 10 років. Наш «Студентський Альянс» – дворазовий переможець міського конкурсу студентських рад в номінації «Кращий орган студентського самоврядування вишів ІІІ–IV рівнів акредитації».

Ось уже 10 років СтудАльянс об’єднує студентів НТУ «ХПІ» у велику та дружну сім’ю! За час його існування студенти-активісти підготували понад 300 проектів – розважальних, освітніх, соціальних, найбільш масштабні з яких – «MISS ХПІ», конкурс почуттів та емоцій «Ідеальна пара», «MISTER ХПІ», фестиваль команд КВК «Формула сміху», соціальний проект «День донора ХПІ», інтелектуальна гра «Ігри розуму», спортивно-розважальні квести. Було також проведено понад 450 вуличних акцій та 400 презентацій для студентів.

Розпочався новий навчальний рік і «СтудАльянс» знову біля керма!

«З ініціативи самих студентів НТУ «ХПІ» та активістів ОСС влітку були встановлені велопарковки біля електрокорпусу, У1 та У2, – розповіли газеті «Політехнік» Алла Карбан (МТ-42) та її перший заступник Олена Ярошенко (ЕІМ-55м). – Зараз триває робота над щорічним проектом «Довідник першокурсника», який буде викладено в Internet найближчим часом.
У І семестрі ми плануємо втілювати в життя різноманітні освітні проекти, наприклад, «English speaking club». Заняття традиційно відбуваються у Палаці студентів НТУ «ХПІ», з бажаючими отримати розмовну практику займаються студенти інязу та аспіранти Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди.

12 == 18 жовтня відбулася Школа студентського самоврядування ХПІ on line. Цей проект стартував восени минулого року. У нас краще в Харкові студентське телебачення. Тому до цьогорічного проекту були залучені студенти з інших вузів. Ми навчали їх тому, що вміємо самі. Заняття проводили відомі харківські медійники та професіонали з Києва».

Крім цього всі студенти Харкова зможуть взяти участь у велогонці в лісопарку. Завжди очікуваний конкурс «MISS ХПІ» також відбудеться у цьому семестрі.

У планах «СтудАльянсу» щотижневі акції та квести. Один з них відбувся 26 вересня. Він був організований спільно з Почесним консульством Німеччини в рамках вже традиційного проекту «Тижні Німеччини в Харкові – 2015», який відкриває для харківських студентів, молодих спеціалістів, підприємців та представників науки, культури та мистецтва можливості навчання та пошуку бізнес-партнерів у Німеччині. За активну роботу наш «СтудАльянс» отримав подяку від Почесного Консула ФРН!

Дорогі першокурсники! Двері нашого СтудАльянсу завжди відкриті для вас! Приходьте до нас та будьте з нами першими серед перших!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет