О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Ніч Науки»


#17-18 от 15.10.2015

26 вересня у НТУ «ХПІ» був реалізований традиційний освітній проект «Ніч Науки», учасниками якого в нашому університеті стало понад тисячу чоловік.

Політех відкрив для своїх гостей музей, в якому представлена 130-річна історія вузу. Школярі побували в сучасній науково-технічній бібліотеці і на кафедрах найстарішого технічного університету лівобережжя України. Майбутні студенти познайомилися з науковими розробками, передовими технологіями, створеними фахівцями університету. Їх вразили і електромобіль, і нова технологія переробки насіння соняшника. Вони також взяли участь у майстер-класі з приготування майонезу та крему, а також насолодилися кулінарними шедеврами, виготовленими власноруч.

Політех надав майбутнім вченим та інженерам можливість вже зараз відчути себе в ролі хіміків і стати свідками наукових експериментів.

Гостям нашого університету сподобалася його красиве студмістечко, вони відзначили високий рівень організації заходу та злагоджену роботу волонтерів. У захваті всі були і від концертної програми творчих колективів Палацу студентів НТУ «ХПІ».

Довідка:

«Ніч Науки» відбулася в рамках проведення Тижнів Німеччини в Україні. У проекті взяли участь 14 вищих навчальних закладів та Харківський планетарій ім. Ю. Гагаріна, а також учні 65 шкіл міста.

За матеріалами прес-служби НТУ «ХПІ»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет