О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

«Психолого-педагогічні аспекти формування управлінського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика»


#17-18 от 15.10.2015

«Психолого-педагогічні аспекти формування управлінського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика»

Таку назву має Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених, яка відбудеться в нашому вузі 21 жовтня. Її проводять кафедра педагогіки та психології управління соціальними системами НТУ «ХПІ», Харківський фонд психологічних досліджень, товариство психологів України (Харків).

Конференція «Психолого-педагогічні аспекти формування управлінського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика» є генератором творчого підходу до багатьох проблем сучасної психологічної науки. Це форум студентської молоді – майбутньої управлінської еліти, на якому студенти та аспіранти аналізують актуальні проблеми теорії та практики формування лідера; психолого-педагогічний досвід сучасної психологічної та педагогічної науки; організаційні, професійні та соціальні ролі у діяльності сучасного управлінця; інноваційні технології формування особистості майбутнього фахівця.

Мета конференції – поглиблення фундаментальної та професійної підготовки студентів і молодих вчених, апробація наукових досліджень, консолідація зусиль та обмін досвідом технологій формування особистості у сучасному освітньому, психологічному та культурному просторі.

У програмі цього наукового форуму – майстер-класи за участю відомих психологів-практиків, які в умовах діалогу і живої роботи з аудиторією представлять учасникам конференції свої професійні практичні знання.

Пленарне засідання конференції відбудеться 21 жовтня з 10.00 до 13.00 в ауд. №12 ректорського корпусу НТУ «ХПІ».

Довідки та інформація за телефонами: +38-057-707-64-90, +38-057-707-68-60.

Електронна адреса: psy_conference_khpi@ukr.net

Оргкомітет

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет