О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Грамоти, дипломи, нагороди


[З. Мельник]
#16 от 30.09.2015

На останньому засіданні Вченої ради, що відбулося 18 вересня, за встановленою традицією відбулося вручення дипломів, відзнак та нагород політехнікам – викладачам і студентам. Диплом професора вручено Ніні Феліксівні Хайровій (кафедра інтелектуальних комп’ютерних систем), диплом професора НТУ «ХПІ» – Юрію Андрійовичу Плаксію (систем і процесів управління), Олександру Миколайовичу Рисованому (обчислювальної техніки та програмування) та Лесі Артемівні Щебенюк (електроізоляційної та кабельної техніки). Диплом доцента отримали Світлана Володимирівна Брік (економічного аналізу та обліку), Олена Володимирівна Ващенко (органічної хімії, біохімії та мікробіології), Володимир Іванович Горбулик (технологічного обладнання, машин і механізмів Чернівецького факультету), Володимир Вікторович Клітной (деталей машин та прикладної механіки), Юрій Семенович Литвинов (військової підготовки офіцерів запасу), Максим Валентинович Ліпчанський (обчислювальної техніки та програмування), Роман Володимирович Пугачов (інформатики та інтелектуальної власності), Вадим Володимирович Старіков (фізики металів та напівпровідників) та Євгенія Костянтинівна Шишкіна (політичної історії).

Диплом кандидата наук одержали Олексій Олександрович Дунєв (електричних машин), Олена Володимирівна Виноградова (історії науки і техніки) та Вікторія Анатоліївна Крилова (автоматики і управління в технічних системах).

Дипломами Міністерства освіти і науки України були нагороджені переможці Всеукраїнської студентської олімпіади з інформаційних технологій «IT-UNIVERSE» Денис Волошин (диплом II ступеня та сертифікат), Віктор Бондарчук (II ступеня) та Віктор Челак (III ступеня).

За вагомий внесок в організацію та проведення Міжнародної студентської олімпіади у сфері інформаційних технологій для студентів вищих учбових закладів I–IV рівнів акредитації грамоту одержав старший викладач Сергій Геннадійович Межерицький (обчислювальної техніки та програмування).

Дипломи переможців Міжнародної олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-планета 2014–2015» отримали Олексій Мельников та Артур Москаленко.

Дипломами ІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських робіт були нагороджені Андрій Данилюк, Андрій Деркач та Євгеній Сорокотяга.

Дипломи отримали Андрій Данилюк, Євгеній Зорін та Даніель Шамі, які у складі команди НТУ «ХПІ» посіли ІІІ місце на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Теоретичні основи електротехніки».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет