Перемоги липня

[Марія Долгарєва]
#13 от 28.08.2015

Бадмінтон

У липні у Санкт-Петербурзі (РФ) відбувся етап Кубку Європи «White nights», де Єлизавета Жарка (ІФ-79) посіла 3 місце у парній категорії.

Стрільба з луку

На чемпіонаті України (липень, Черкаси) Дар’я Павліченко (ІФ-72) завоювала золоту (жіноча команда) та срібну (змішана команда) медалі. Другий результат показав у чоловічій команді і Максим Колісник (ІФ-74у).

Підводний спорт

Поздоровляємо одну з іменитих наших спортсменок Карину Шахову (ІФ-72) з виконанням нормативу майстра спорту України міжнародного класу! Дуже добрий результат дівчина показала на чемпіонаті світу з плавання в ластах, який відбувся у липні в місті Янтай (Китай). На різних дистанціях вона увійшла до «двадцятки» найсильніших! Нагадаємо, що Карину тренує випускник Е факультету нашого університету, Заслужений тренер України Сергій Василенко.

У липні у Харківський області відбулися також і змагання на «Кубок України» з підводного орієнтування, де Євгеній Золотов (ІФ-74) здобув 4 золоті медалі, а Марія Рябуха (БФ-22б) – 1 золоту, 1 срібну та 1 бронзову. Ці спортсмени також є вихованцями Сергія Василенка.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет