О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Здоров’я та натхнення!


#13 от 28.08.2015

У липні відсвяткувала свій ювілей начальник планово-фінансового відділу НТУ «ХПІ» Н. М. Горбатенко.

Майже 30 років віддала Ніна Михайлівна праці в нашому університеті. Починала вона тут старшим економістом, а у 1994 році очолила планово-фінансовий відділ. Її професійність цінують не тільки в ХПІ, але і в інших профільних державних структурах та установах. Ніна Михайлівна принциповий, досвідчений, висококваліфікований спеціаліст, здібний організатор. Вона завжди наполеглива й невтомна, адже відділ, яким вона успішно керує, виконує важливу і відповідальну роботу. Тут зібралася команда справжніх висококваліфікованих спеціалістів, які у будь-який час можуть розраховувати на допомогу свого керівника. Але, незважаючи на великий обсяг роботи, обмаль часу, Ніна Михайлівна залишається чарівною жінкою, надійним другом, люблячою матір’ю та турботливою бабусею. Її поважають і співробітники вузу, і його студенти.

Ректорат, співробітники вузу поздоровляють Ніну Михайлівну з ювілеєм та зичать їй здоров’я, натхнення, успіхів у роботі та мирного неба!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет