О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Наші соціальні ініціативи


#11-12 от 25.06.2015

На знімку (зліва направо): заступник голови РМВ доцент О. Ю. Заковоротний та голова РМВ доцент Р. С. Томашевський.

Цієї весни Рада молодих вчених НТУ «ХПІ» започаткувала низку соціальних ініціатив, спрямованих на вирішення актуальних для українського суспільства проблем. Оголошений добровільний збір речей та коштів для поранених українських військових знайшов жвавий відгук у співробітників нашого університету. І завдяки такій активній підтримці 6 березня цього року представники Ради молодих вчених (РМВ) закупили й передали пакунки з речами нагальної потреби, засобами особистої гігієни, одягом і продуктами харчування до Харківського госпіталю (Військово-медичного клінічного центру Північного регіону) через благодійну організацію «Сестри милосердя АТО».

29 квітня була проведена наступна акція: молоді вчені НТУ «ХПІ» добровільно здали кров в Обласному центрі служби крові та пожертвували її на користь поранених бійців, котрі знаходяться на лікуванні в Харківському госпіталі.

Поранені військові і волонтери висловили щиру вдячність усім співробітникам НТУ «ХПІ» за їх допомогу.

А Рада молодих вчених запрошує долучатися до соціальних акцій, які проводяться в університеті. Зокрема, цього року кафедра хімічної техніки і промислової екології організувала постійний пункт прийому відпрацьованих батарейок і акумуляторів, приєднавшись до всеукраїнського екологічного руху «Батарейки, здавайтеся!».

Із детальною інформацією про актуальні і проведені громадські заходи можна ознайомитися на сайті Ради молодих вчених: http://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/rmv/.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет