Грамоти, дипломи, нагороди

#11-12 от 25.06.2015

На знімку К. Кальницкого: ректор НТУ «ХПІ» професор Є. І. Сокол та Почесний ректор університету професор Л. Л. Товажнянський на засіданні Вченої ради вручили Олексію Шестопалову Диплом переможця конкурсу молодих вчених НТУ «ХПІ» 2014 року.

На останньому засіданні Вченої ради, що відбулося 29 травня, за встановленою традицією відбулося вручення відзнак та нагород політехнікам – викладачам і студентам. Диплом доктора наук був вручений Ігорю Михайловичу Посохову (кафедра організації виробництва і управління персоналом). Грамоти від Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації «За високі науково-педагогічні досягнення та особистий внесок у розбудову науково-технічного потенціалу Харківщини та з нагоди Дня науки» отримали Ніна Феліксівна Хайрова та Олексій Юрійович Ребров. Почесну грамоту одержав переможець конкурсу «Найкращий молодий науковець НТУ «ХПІ» 2014 року» доцент Олександр Юрійович Заковоротний.

Грамотами були також нагороджені переможці конкурсу молодих вчених НТУ «ХПІ» 2014 року – Анатолій Ігорович Бондаренко (секція машинобудування та транспортне машинобудування), Олексій Олександрович Водка (електроніка та електромеханіка, радіотехніка і енергетичне машинобудування), В’ячеслав Вадимович Давидов (комп’ютерні та інформаційні технології, автоматика і керування), Олексій Олександрович Ларін (металургія та матеріалознавство, фізика), Василь Володимирович Маліков (соціально-політичні, природничі та гуманітарні науки, спорт і здоров’я людини), Олександр Олександрович Носирєв (економіка та підприємництво, менеджмент і адміністрування), Олексій Валерійович Шестопалов (хімічна технологія та харчова промисловість, біотехнологія і розробка корисних копалин).

Дипломи від Департаменту науки і освіти Харківської облдержадміністрації одержали студенти – учасники ІХ Харківського регіонального конкурсу студентських робіт: Сергій Пащенко (І ступеня), Микита Горюшкін, Денис Ніколаєв, Любов Волинко, Абба Алі Алкалі, Володимир Романько (ІІ ступеня), Аліна Гопта (ІІІ ступеня).

Дипломом І ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Маркетинг», яка проводилася у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана, нагороджені Вікторія Кольвах та Тетяна Лисиця. Диплом І ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології», який відбувся у Харківському національному університеті радіоелектроніки, отримала Ірина Завада.

Дипломи Всеукраїнського конкурсу студентських робіт одержали Ігор Карась, Анастасія Целуйко, Марія Максименко, Катерина Соловйова, Євгеній Іванов, Анастасія Шевченко (І ступеня); Інеса Кантемир, Юлія Подзолкова, Олена Дрозденко, Катерина Очковська, Богдан Круковський, Олександр Северин, Яна Козаренко (ІІ ступеня); Ольга Плоткіна, Анастасія Корнійчук, Богдан Вдовикін, Ксенія Неклюєнко, Микита Піковець, Антон Пуляєв, Катерина Колеснік, Альона Долженко, Світлана Нікіфорова, Наталя Качанова, Анастасія Колтакова, Ірина Потильчак, Євгеній Дума, Аліна Кравчук (ІІІ ступеня).

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет