О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Будуй свою кар`єру сьогодні!


[Алла УС, методист Центру «Кар’єра» НТУ «ХПІ»]
#9-10 от 28.05.2015

Багато випускників стикаються з проблемою працевлаштування, опинившись за дверима рідного університету. Не маючи за плечима досвіду роботи, дуже складно знайти своє місце на ринку праці. Особливо в даний момент, коли наша країна переживає не найкращі часи, отримати достойну роботу нелегко.

Центр «Кар’єра» НТУ «ХПІ» пропонує свою допомогу політехнікам. Ми допоможемо вам написати резюме, підготуватися до співбесіди та підберемо для вас вакансії провідних роботодавців. Пам’ятайте про те, що побудова кар’єри – це відповідальний крок, готуватися до якого треба заздалегідь. Починайте свій шлях вже з третього курсу: відвідуйте презентації кар’єрних можливостей від найкращих компаній міста та України, Ярмарок робочих місць (на знімку) та тренінги з питань працевлаштування, які наш центр систематично проводить для студентів. Якщо ви не зможете прийти до нас, ми завітаємо до вас за запрошенням вашого керівництва (декана, завідувача кафедри, викладача тощо) та ознайомимо вас із відповідями на питання, які б ви хотіли задати. Давайте разом шукати місця стажування та практики. Не марнуйте часу, який може принести вам успіх у майбутньому.

Приходьте до нас щодня на індивідуальні консультації за адресою: корп. ГАК, кімн. 213 (09.00–13.00), тел.: (057) 707-66-03. Слідкуйте за новинами на нашому сайті www.career.kharkov.ua та у соціальних мережах http://vk.com/career_ntu.

Ми раді допомогти кожному!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет