О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Дні науки і технології України в Індії


#6-7 от 16.03.2005

На знімку: момент переговорів, другий зліва – професор А.П. Марченко.

відбулися в грудні 2004 року. В їх програмі експонувалася виставка наукових, технологічних, конструкторських розробок українських вчених. Учасником виставки був і наш університет, який представив ряд технологій, таких, наприклад, як магнітно-імпульсна обробка металів (кафедра інженерної електрофізики), дифузно-карбідного легування металів (кафедра ЗХТ процесів і апаратів), мікродугового оксидування (кафедри двигунів внутрішнього згоряння та кафедра металознавства), тест-системи для діагностики захворювань (кафедра технології пластичних мас) та інше.

Експозиція НТУ „ХПІ” привернула велику увагу відвідувачів виставки, серед яких були як індійські спеціалісти, так і представники інших країн.

Проректор з наукової роботи НТУ „ХПІ”, професор А.П. Марченко, який був у складі делегації нашої держави у Дні науки і технології України, провів переговори з індійськими партнерами щодо спільного проекту з модернізації тепловозних дизелів індійського виробництва. Наш університет разом з індійськими спеціалістами подав заявку на участь цього проекту в тендері Міністерства транспорту Індії.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет