О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

ІХ Міжнародна науково-практична студентська конференція магістрантів


#6-7 от 28.04.2015

7–9 квітня в нашому університеті відбулася науково-практична студентська конференція магістрантів. Вона проводиться вже дев’ятий рік поспіль за ініціативи Ради молодих вчених (РМВ) та ректорату, тож може вважатися доброю традицією для НТУ «ХПІ». Але саме цього року приємною новиною є те, що конференція магістрантів отримала міжнародний статус, і це підтверджено відповідним наказом МОН України.

На пленарному засіданні 7 квітня зі вступним словом та вітаннями на адресу учасників конференції виступили завідувач НДЧ Г. В. Лісачук, вчений секретар Ю. І. Зайцев, завідувач аспірантури І. І. Степанова та голова правління Ради молодих вчених НТУ «ХПІ» Р. С. Томашевський. А честь виголосити наукові доповіді на цьому засіданні отримали 5 студентів: О. О. Мамедова (факультет інтегрованих технологій і хімічної техніки), В. Г. Мартиненко (інженерно-фізичний), Д. А. Лютенко (інформатики і управління), А. В. Глушко (машинобудівний) та П. А. Пономарьов (економічної інформатики і менеджменту). Хоча доповіді стосувалися різних галузей знання, та кожна з них привернула належну увагу присутніх на конференції студентів, викладачів, наукових співробітників у вигляді питань, порад та активного обговорення наукових результатів доповідачів. Упродовж цього та наступних двох днів більш як 500 магістрантів з України, Німеччини, Угорщини, Польщі, Румунії й Болгарії успішно виступали з доповідями та брали участь у дискусіях на секційних засіданнях за 18 напрямками. Для частини учасників ця конференція дала можливість здійснити одну з перших апробацій і публікацій результатів власної наукової роботи, для інших учасників стала черговим важливим щаблем у проведенні ґрунтовних досліджень та подальшій кар’єрі вченого. Але для всіх проведений форум є цінним науковим простором для взаємодії та обміну досвідом з однолітками і старшими колегами, викладачами і науковими керівниками. З досягненнями магістрантів можна ознайомитися за допомогою розміщених на сайті РМВ матеріалів конференції: http://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/rmv/.

Рада молодих вчених НТУ «ХПІ» висловлює щиру подяку усім організаторам та учасникам конференції!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет