О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Всеукраїнська студентська олімпіада з радіотехніки – наші призери


#6-7 от 28.04.2015

7–10 квітня у Вінницькому національному технічному університеті відбувся фінальний етап Всеукраїнської студентської олімпіади з радіотехніки (ВСОРТ-15). Цього року на змагання прибуло 50 учасників з 15 провідних вузів України.

Саме тут молодим фахівцям кафедри «Радіоелектроніка» НТУ «ХПІ» вдалося продемонструвати свої знання з базових дисциплін «Основи теорії кіл», «Сигнали та процеси в радіотехніці», «Аналогові електронні пристрої», «Електродинаміка та поширення радіохвиль», «Цифрові пристрої та мікропроцесори».

Команда студентів спеціальності «Радіофізика та електроніка» (Станіслав Белослюдцев, Богдан Бравічев, Віталій Кавун) завдяки професійній технічній підготовці зайняла 3 місце. Керував підготовкою наших учасників старший викладач кафедри «Радіоелектроніка» Сергій Сергійович Козлов.

Крім того, студенти результативно виступили і в індивідуальних заліках: Станіслав Белослюдцев (АП-39) виборов 3 місце з дисципліни «Електродинаміка та поширення радіохвиль».

У рамках проекту проводилася виставка-конкурс студентських радіолюбительських виробів. Богдан Бравічев (АП-30м) і Віталій Кавун (АП-32у) представили два пристрої: портативний частотомір і стіл для предметної 3D-фотозйомки.

Конкурсні вироби викликали великий інтерес у журі та учасників виставки, а студенти були нагороджені грамотами лауреатів та призами від спонсорів. Призери висловлюють подяку викладацькому складу кафедри за отримані в навчанні високий рівень кваліфікації та професійну компетентність.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет