Олімпіади, конференції

#6-7 от 28.04.2015

З системного програмування

7–10 квітня в нашому університеті відбувся II тур Всеукраїнської студентської олімпіади «Системне програмування». Підготовку фахівців з цієї спеціальності у нас проводить кафедра обчислювальної техніки та програмування, де і проходила олімпіада з використанням комп’ютерної техніки всіх споріднених кафедр КІТ факультету.

З німецької мови

З 14 по 16 квітня на кафедрі іноземних мов нашого вузу проходив II тур Всеукраїнської студентської олімпіади «Німецька мова для студентів немовних спеціальностей (рівень В1)».

З інформатики

З 20 по 24 квітня на базі кафедри системний аналіз та управління відбувся II тур Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом і спеціальністю «Інформатика». Відзначимо, що відповідно до наказу МОН України НТУ «ХПІ» затверджений як базовий для проведення олімпіади з цих напрямків та дисциплін.

MicroCad – 2015

20–22 травня в НТУ «ХПІ» відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» (MicroCad – 2015).

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет