О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Студенти! Придбавайте пільгові залізничні квитки у ПриватБанку


#6-7 от 28.04.2015

ПриватБанк відкрив українським студентам нову можливість – оформлення пільгових залізничних квитків через Інтернет, термінали самообслуговування та відділення банку. Як повідомили в ПриватБанку, купівля студентського квитка онлайн або у відділенні банку значно зручніша, ніж оформлення квитка в касах, при цьому вона забирає лише дві-три хвилини.

«Тепер студентам для купівлі пільгових квитків не потрібно їхати до каси, як це було раніше, купити квиток на поїзд можна навіть через смартфон і додаток Privat24, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Система сама перевірить справжність студентського, а електронні квитки не потрібно обмінювати на паперові. Сісти в поїзд пасажир тепер може, навіть пред’явивши провіднику зображення квитка на екрані смартфону або планшета».

Купівля студентських квитків доступна через 12000 терміналів самообслуговування банку та 2500 відділень ПриватБанку по всій Україні. Купити залізничний квиток на час свят також можна на спеціальному сайті bilet.pb.ua та в Приват24 в режимі одного кліку. Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на паперовий.

Щоб придбати пільговий квиток через Інтернет або термінали самообслуговування ПриватБанку, студентам та учням професійно-технічних навчальних закладів потрібно зазначити серію та номер студентського квитка, прізвище та ім’я для звірення з Єдиною державною електронною базою з питань освіти (ЄДЕБО). Якщо студентський квиток буде підтверджено ЄДЕБО, студенту оформлюється пільговий проїзний документ.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет