О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Перемоги лютого


[Марія Долгарєва]
#3 от 25.03.2015

Бадмінтон

На чемпіонаті України, який відбувся у лютому в Харкові, Єлизавета Жарка (ІФ-79) завоювала дві золоті медалі в парній категорії та міксті, Владислава Лісна (ІФ-73) та Анна Міхалькова (ІФ-74) стали другими в парній категорії, Анастасія Дмитришин (ІФ-72) показала третій результат у парній категорії, бронзова медаль також на рахунку Дар’ї Самарчанц (ІФ-72), яка увійшла також до «п’ятірки» найсильніших в одиночній категорії. Викладач кафедри фізичного виховання Віталій Конов посів друге місце в парній та третє – в одиночній категоріях.

У лютому відбувся також чемпіонат України серед юніорів (Миколаїв). Владислава Лісна здобула два «золота» у одиночній та парній категоріях і «срібло» у міксті, а Анна Міхалькова стала першою у парній, другою у одиночній категоріях та третьою в міксті.

Стрільба з луку

На чемпіонаті області серед юніорів (лютий, Харків) Анастасія Волобуєва (ІФ-72) стала найкращою у командних змаганнях та другою в категорії «Класичний лук». А бронзову медаль ця талановита спортсменка завоювала на Відкритому чемпіонаті нашого міста, який відбувся наприкінці лютого.

Греко-римська боротьба

На чемпіонаті України серед чоловіків до 23 років (лютий, Миколаїв) Дмитро Гнєва (ІФ-72) завоював срібну медаль, виконавши норматив майстра спорту України.

Гирьовий спорт

«Золотим» видався старт Віталія Трубіцина (ТМ-51) на чемпіонаті України серед студентів, який відбувся у лютому в Харкові. На цих змаганнях наш богатир виступав у ваговій категорії понад 95 кг.

Підводний спорт

У лютому в Києві відбувся турнір «Кубок України з плавання в ластах», де Ярослав Федоров (ІФ-72) здобув золоту та дві бронзові медалі, Євген Золотов (ІФ-74) – «срібло» та дві «бронзи», а Сергій Єлісєєв (ІФ-74) та Марія Рябуха (БФ-22б) – по одній бронзовій нагороді.

Легка атлетика

На чемпіонаті України з легкоатлетичних метань серед молоді (лютий, м. Мукачево) Сергій Фенько (ІФ-70) посів третє місце у метанні списа.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет