О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

2 квітня – вибори ректора НТУ «ХПІ»


#3 от 25.03.2015

Вибори ректора НТУ «ХПІ» відбудуться 2 квітня 2015 р., голосування пройде на чотирьох виборчих дільницях з 9.00 до 18.00. Дільниця №1 – електротехнічний корпус, №2 – корпус У-2, №3 – Чернівецький факультет НТУ «ХПІ» (м. Чернівці), дільниця №4 – Полтавський політехнічний коледж (м. Полтава).

При отриманні бюлетеня для голосування необхідно пред’явити документ, який посвідчує особу. Для здійснення волевиявлення у колонці «ЗА» навпроти кандидата особа, яка бере участь у голосуванні, робить позначку «плюс» (+) або іншу, що засвідчує її волевиявлення. Виборець може голосувати лише за одного кандидата. У разі, якщо особа, яка бере участь у голосуванні, не підтримує жодного кандидата, слід зробити позначку «плюс» (+) або іншу у відповідному рядку бюлетеня.

Обраним на посаду ректора університету вважається той кандидат, за якого проголосували більш як 50 відсотків осіб, які мали право брати участь у виборах. Якщо жоден з кандидатів не набрав більше 50 відсотків голосів осіб, які мали право брати участь у виборах, організаційний комітет приймає рішення про проведення другого туру виборів. Другий тур виборів призначається організаційним комітетом і проводиться не пізніше ніж через сім календарних днів після проведення першого туру виборів. До бюлетенів для голосування включаються двоє кандидатів на посаду ректора Університету, які набрали найбільшу кількість голосів у першому турі виборів.

Якщо у другому турі виборів жоден з кандидатів не набрав більше 50 відсотків голосів осіб, які мали право брати участь у виборах, вибори ректора університету вважаються такими, що не відбулись.

Підрозділи, які беруть участь у голосуванні на виборчій дільниці №1 (Електрокорпус)

Факультети: Автоматики та приладобудування, Бізнесу та фінансів, Інтегрованих технологій та хімічної техніки, Комп’ютерних та інформаційних технологій, Німецький технічний, Інтегральної підготовки, Технології органічних речовин, Міжнародної освіти, Економічний, Електромашинобудівний, Електроенергетичний.

Інститути та центри: Міжгалузевий інститут післядипломної освіти, Балаклійський НКЦ, Ізюмський НКЦ, Центр заочного навчання, Центр контрактного навчання, Навчально-виробничий центр, Центр новітніх інформаційних технологій і систем.

Відділи: бухгалтерія, кадрів, діловодства та канцелярії, режимно-секретний, другий, загальноуніверситетська юридична служба, збереження та обробки документів, з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, слабкострумових мереж, друкарня, головного енергетика, планово-фінансовий, навчально-методичний договірної та практичної підготовки студентів, Палац студентів, адміністративно-господарської діяльності, житлово-експлуатаційний, охорони, автогосподарство, студмістечко, експлуатації, редакційно-видавничий, підготовчі курси, господарчий, охорони праці.

Підрозділи, які беруть участь у голосуванні на виборчій дільниці №2 (Корпус У-2)

Ректорат, факультети: Механіко-технологічний, Машинобудівний, Енергомашинобудівний, Транспортного машинобудування, Інженерно-фізичний, Технології неорганічних речовин, Фізико-технічний, Економічної інформатики та менеджменту, Інформатики і управління, Військової підготовки, Харківський комп’ютерно-технологічний коледж.

Інститути та центри: Науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Молнія», Науково-технологічний та учбовий центр.

Відділи: учбово-методичний спеціалістів вищої кваліфікації, науково-дослідна частина, навчальний, методичний, Вчена рада, бібліотека, постачання, комбінат харчування «Славутич», музей, технічний, спорткомплекс, редакція газети «Політехнік», міжнародних зв’язків, виробничий, оперативно-диспетчерський.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет