О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

НТУ «ХПІ» – Лідер наукової та науково-технічної діяльності – 2015


#3 от 25.03.2015

НТУ «ХПІ» взяв участь у Шостій міжнародній освітянській конференції «Сучасні заклади освіти – 2015». У напруженій боротьбі за перемогу в рейтинговому конкурсі наш університет був відзначений нагородою Гран-прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності» і нагороджений золотою медаллю номінації «Інновації у розвитку міжнародної співпраці та презентація національної освіти у світовому та європейському освітньо-науковому просторі».

На цій конференції провідні навчальні заклади та наукові установи презентують громадськості та фахівцям свій внесок у реформування галузі, представляють найвагоміші наукові і творчі досягнення, а також ефективні інноваційні технології навчання. Вчені з різних держав налагоджують контакти між собою та обмінюються досвідом і надбаннями в освітній діяльності.

З експозицією НТУ «ХПІ» всіх бажаючих знайомили заступник зав. НДЧ С. П. Мостовий, н. с. кафедри ТМ О. В. Руднєв та інші. На міжнародній виставці університет представив свої найновіші досягнення та розробки в галузі науки і техніки. Серед експонатів були діючий макет «Теплий дім», макет «Експериментальна база НДПКІ «Молнія», зразки обшивки літальних апаратів, макет технології термоінтенсифікаціі видобутку нафти, технологія прискореного формування деталей Rapid Prototyping, а також прилади для діагностики та профілактики електричних машин, інші розробки. Учасників конференції зацікавили також результати багатогранної роботи наукової школи «Бронетехніка».

Прес-служба НТУ «ХПІ»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет