О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Рік почали з перемог!


[Марія Долгарєва]
#1-2 от 05.03.2015

Рік почали з перемог!

Бадмінтон

На початку січня у Таллінні (Естонія) відбувся черговий етап Кубку Європи «Yonex Estonian International», де Єлизавета Жарка (ІФ-79) посіла 3 місце у парній категорії. Такий же результат показала, тільки у одиночній категорії, і Владислава Лісна (ІФ-73), яка брала участь у Міжнародному турнірі «Polish Junior International» (14–17 січня, Любін, Польща).

Стрільба з луку

На Всеукраїнському турнірі «Кубок олімпійського чемпіона В. Рубана, який відбувся у січні в Харкові, Дар’я Павліченко (ІФ-72) завоювала золоту медаль, а її одногрупниця Анастасія Волобуєва – два «срібла». Трохи пізніше ці талановиті спортсменки виступили на чемпіонаті України теж у нашому місті, де у командних змаганнях Дар’я посіла 2 місце, а Настя – третє серед юніорів.

Легка атлетика

На Всеукраїнському турнірі «Різдвяні старти», який відбувся в січні в Києві, Ігор Григоров (ІФ-79) взяв «золото» у стрибках у висоту, а його одногрупник Павло Горбачов показав третій результат на дистанції 60 м с бар’єрами. Зазначимо, що на цих змаганнях хлопці виконали норматив майстра спорту України.

Наприкінці другого місяця зими у Запоріжжі відбувся чемпіонат України. Бронзовими призерами цих змагань стали Саміну Маілафія (О-52а) – стрибки у довжину, Павло Горбачов – 60 м с бар’єрами та Олександр Устименко (ІФ-73у) – дистанція 60 м. За крок від п’єдесталу пошани опинилися Андрій Дещенко (ІТ-13а) – забіг на 3000 м с перешкодами, Ігор Григоров – стрибки у вишину та Анна Цуркан (ІФ-74у) – метання ядра. До «десятки» кращих ввійшли також Юлія Марченко (ІФ-72) – п’ятиборство та Олексій Марченко (ІФ-70) – дистанція 60 м.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет