О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Конференції. Анонс


#1-2 от 05.03.2015

Міжнародна науково-теоретична конференція студентів та аспірантів «Україна і світ: гуманітарно-технічна еліта та соціальний прогрес»


відбудеться в НТУ «ХПІ» 7–8 квітня.

Учасники конференції зможуть обмінятися думками, висловити своє бачення актуальних проблем суспільного розвитку України, її місця у співдружності європейських держав.

Пленарне засідання конференції відбудеться в аудиторії №12 Ректорського корпусу НТУ «ХПІ» 7 квітня 2015 року з 10.00 до 13.00.

Міжнародну науково-технічну конференцію «Проблеми енергозбереження та шляхи їх вирішення»


проводить 22–23 квітня кафедра турбінобудування НТУ «ХПІ». Оргкомітет отримав уже близько 70 заявок на участь від науковців та виробничників з України, Польщі, США. Робочими мовами конференції будуть українська, англійська, російська.

Міжнародна науково-практична конференція «Ідеї академіка Івана Зязюна у працях його учнів і соратників»


відбудеться у нашому університеті 14–15 травня. Вона присвячена сучасним проблемам та перспективам розвитку педагогічної науки, а також проблемам духовно-морального і лідерського виховання молодих фахівців, їх технічної грамотності та професійної підготовки.

Пленарне засідання конференції відбудеться в аудиторії №12 ректорського корпусу НТУ «ХПІ» 14 травня 2015 р. з 10.00 до 13.00.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет