О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Увага!


#14-15 от 15.10.2014

Міжвузівська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Психолого-педагогічні аспекти формування управлінського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика»

З ініціативи кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами, спільно з Харківським фондом психологічних досліджень, товариством психологів України (Харків), Українською асоціацією організаційних психологів та психологів праці (УАОППП) 22 жовтня на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбудеться Міжвузівська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Психолого-педагогічні аспекти формування управлінського потенціалу сучасної молоді: теорія і практика».

Основні напрями роботи конференції:

– Психолого-педагогічний досвід сучасної психологічної та педагогічної науки у формуванні національної гуманітарно-технічної еліти.
– Організаційні, професійні та соціальні ролі у діяльності сучасного фахівця.
– Соціально-психологічні аспекти розвитку особистості лідера.

У програмі конференції заплановано також проведення майстер-класів за участю відомих психологів-практиків, які в умовах діалогу і живої роботи з аудиторією представлять учасникам конференції свої професійні практичні знання.

Тематика майстер-класів: «Метафоричні асоціативні карти як інструмент консультування» (Г. В. Попова, Н. Е. Мілорадова); «Метод психологічної ескалації в корекції взаємовідносин дитини та батьків» (Оксана Соловйова); «Тайм-менеджмент» (А. М. Лісеная).

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет