О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Всі перемоги та багато інших успіхів наших спортсменів


#14-15 от 15.10.2014

На знімку В. Таємницького: професор А. Г. Любієв поздоровляє з черговою перемогою майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, чемпіона 27-ї Всесвітньої Універсіади, чемпіона України, чемпіона 11-ї Універсіади України, кавалера ордена «За заслуги» Руслана Перестюка (ІФ-78).

Всі перемоги та багато інших успіхів наших спортсменів були б неможливими без гарячої підтримки вболівальників, всіх тих, кому не байдужий спортивний азарт та чесна боротьба гідних суперників. Спортсмени-політехніки завжди хочуть бачити на трибунах прихильників легкої атлетики, бадмінтону, ігрових видів спорту: баскетболу, футболу, волейболу. Саме ці види спорту постійно прогресують у нашому університеті, майже кожного року команди поповнюються молодими талановитими спортсменами. Звичайно ж, наші «збірники» високо цінують і увагу з боку керівництва вузу та кафедри фізичного виховання. Колектив кафедри, яку очолює професор А. Г. Любієв, – це професійні викладачі та тренери, які виховують майбутніх чемпіонів України, Європи та світу, багато роблять для розвитку їх особистостей, прищеплюють їм любов до спорту та рідної альма матер.

Відзначимо, що днями професор, завідувач кафедри фізичного виховання, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, лауреат Державної премії у галузі архітектури А. Г. Любієв відсвяткував свій 75-річний ювілей. Понад 50 років свого життя Альберт Гнатович віддав роботі в ХПІ. Саме тут відбулося його становлення як талановитого педагога, організатора спортивної та оздоровчої роботи в університеті. Його вихованці беруть участь в Олімпійських іграх, стають переможцями та призерами чемпіонатів України, Всесвітніх Універсіад та інших міжнародних турнірів.

Видатні організаторські якості Альберта Гнатовича проявилися при будівництві навчально-спортивного комплексу університету – центру Олімпійської підготовки спортсменів найвищого класу. Він також став ініціатором відкриття спеціальності «Фізичне виховання», яка в цьому році святкує своє 20-річчя. Колектив кафедри фізичного виховання і навчально-спортивного комплексу НТУ «ХПІ», ректорат, декани, студенти і учні, спортивний Харків сердечно поздоровляють Альберта Гнатовича з ювілеєм та бажають йому щастя, міцного здоров’я, натхнення та успіхів!

Редакція газети «Політехнік» приєднується до цих привітань!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет