О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Успішний початок нового навчального


[Підготувала Марія Долгарева]
#14-15 от 15.10.2014

Бадмінтон

На початку вересня у нашому місті відбувся Етап Кубку Європи «Babolat Kharkov International», де Єлизавета Жарка (ІФ-79) посіла 1 місце у парній категорії, а 2-е – у міксті.

Днями пізніше в Одесі наші бадмінтоністи взяли участь у чемпіонаті України серед команд вищої ліги. 1 командне місце вибороли Владислава Лісна (ІФ-73), випускниця ІФ факультету Ольга Надточій та викладач кафедри фізвиховання Віталій Конов.

Поповнили скарбничку медалей наші бадмінтоністи і на Міжнародному турнірі «Czech International» (25–28 вересня, Чехія). Бронзові нагороди у парній категорії завоювали Анастасія Дмитришин та Дар’я Самарчанц (ІФ-72).

Підводний спорт

«Золото» та «бронза» на рахунку Євгена Золотова (ІФ-74), який вдало виступив у фіналі Кубку світу з підводного орієнтування, що проходив у вересні в Хорватії.

Греко-римська боротьба

Дмитро Гнєва (ІФ-72) – вагова категорія 71 кг – показав третій результат у ХХ Всеросійському турнірі пам’яті ЗТР В. Н. Альохіна (18–20 вересня, Воронеж, Росія).

Пауерліфтінг

Сергій Піскун (ІТ-19а) – вагова категорія 59 кг – став переможцем чемпіонату України (14–18 вересня, Коломия) та виконав норматив майстра спорту України.

Стрільба з луку

На змаганнях «Кубок України» (19–23 вересня, Нова Каховка, Херсонська область) Дар’я Павліченко (ІФ-72) завоювала «золото» та «срібло», а Анастасія Волобуєва (ІФ-72) – «срібло». Дар’я та Анастасія (на знімку: перші зліва) також в особистому заліку увійшли до «шістки» найсильніших лучників України. Відзначимо, що у цьому турнірі взяли участь близько 80 спортсменів зі Львівської, Сумської, Харківської, Херсонської, Ровенської, Черкаської областей, а також із Києва.

Легка атлетика

5 жовтня у Білій Церкві відбувся чемпіонат України серед молоді з легкоатлетичного марафону, переможцем якого стала Любов Сич (ІФ-71).

Підготувала Марія Долгарева

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет