О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Портрет одного будинку


#12-13 от 22.09.2014

Портрет одного будинку

Виставка «Портрет одного будинку (вул. Чубаря,7/9)» відкрилася в 218 ауд. ГАКу (читальний зал НТБ). Це не просто зібрання картин, це – одна з акцій «руху естетичного спротиву», що розпочався влітку 2013 року з ініціативи директора Етнографічного музею «Слобожанські скарби» ім. Г. Хоткевича Михайла Красикова та студента театрального факультету Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Андрія Кононенка. Серед учасників проекту були і члени Національної спілки художників, і студенти та викладачі Харківської державної академії дизайну та мистецтв, Харківського художнього училища, Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди, і діти, що навчаються у художніх студіях та профільних ліцеях.

Виставка вже експонувалася в Харківському художньому музеї, та в Пархомівському художньому музеї ім. О. Ф. Луньова, а з жовтня 2014 р. вирушає у мандри харківськими галереями та виставковими залами.

У бібліотеці нашого університету вона буде працювати до кінця вересня.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет